>

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Δικαστίνα έκανε σεξ με κρατούμενο και τους άκουσε όλη η φυλακή!

 Συνήγορος υπεράσπισης και δικαστικόςς 52χρονών, δεν μπόρεσε να κρατήσει τις... αποστάσεις από τον νεαρό πελάτη της, με αποτέλεσμα να τους ακούσει όλη η φυλακή, καθώς έκαναν συχνά σεξ στο δωμάτιο της ανάκρισης!
 Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα, και αυτή τη στιγμή η 52χρονη δικαστίνα, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, με τα τη σεξουαλική επαφή με τον 26χρονο φυλακισμένο.
Η Λίσα Τρέιλο Γουλφ, εργάζεται ως ανώτερος δικαστής μερικής απασχολήσεις σε δύο επαρχίες βόρεια της Ιντιάνα, αλλά και ως συνήγορος υπεράσπισης. Η σχέση της με τον νεαρό, είχε ξεκινήσει πριν εκείνος, τελικά, καταδικαστεί, και μπει στη φυλακή.
Φαίνεται, όμως, πως οι δύο τους, όχι μόνο έκαναν σεξ μέσα στη φυλακή, αλλά ήταν και ιδιαίτερα θορυβώδεις, αφού όλοι οι κρατούμενοι τους είχαν καταλάβει. Το συγκεκριμένο «κουτσομπολιό» δεν άργησε να έρθει και στα αυτιά των ανώτερων της 52χρονης, με αποτέλεσμα να τις απαγγείλουν κατηγορίες, αναφέρει το koolnews.
Η νομοθεσία της Αμερικής, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς απαγορεύεται ρητώς να υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στον πελάτη και τον δικηγόρο του. Έτσι, η Γουλφ, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, να μην δει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της, να ανανεώνεται για το 2013. Η υπόθεση, αναμένεται να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιντιάνα, σε περίπου 20 ημέρες.
 newsbomb
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .