>

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Βρήκε αγοραστή για την παρθενιά της!!

 Η 20χρονη Καταρίνα Μιλιορίνι, η οποία είχε βγάλει την παρθενιά της σε δημοπρασία στο διαδίκτυο για… φιλανθρωπικό σκοπό, βρήκε αγοραστή!
Νικητής στη δημοπρασία, αναδείχθηκε ο Νάτσου (Natsu) από την Ιαπωνία, ο οποίος προσέφερε 780.000 δολάρια!
Η 20χρονη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την απόφασή της να πουλήσει την παρθενιά της, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν πόρνη.
Η ίδια δήλωσε: «Σε ό,τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο».
Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι η όλη διαδικασία θα βιντεοσκοπείται, στο πλαίσιο ενός αυστραλιανού ντοκιμαντέρ – φιλμ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».
 
«Το βλέπω σαν μια δουλειά. Έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω, να συμμετέχω σε μια ταινία και να πληρωθώ και ένα μπόνους γι’ αυτό. Η δημοπρασία είναι απλά δουλειά. Είμαι ρομαντική κατά βάθος και πιστεύω στην αγάπη. Αλλά όλο αυτό θα βοηθήσει πολύ την περιοχή που ζω», είπε η Καταρίνα στην εφημερίδα Fohla.
 
Η ίδια έχει δηλώσει ότι θα δώσει ένα τμήμα των χρημάτων σε μη κυβερνητική οργάνωση για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από την οποία κατάγεται.
  Να σημειωθεί ότι για αυτή τη συμμετοχή της η κοπέλα θα πάρει αμοιβή 20.000 δολάρια, αλλά και το 90% του ποσού της δημοπρασίας (καθόλου άσχημα)


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .