>

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Σε «αναμμένα κάρβουνα» η γνωστή πανελίστρια που συνελήφθη στο Μπάνσκο

Τον χειρότερό της εφιάλτη ζει η γνωστή πανελίστρια -και πρώην εστεμμένη- που συνελήφθη για πορνεία στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο στην Βουλγαρία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτης, η εντυπωσιακή καλλονή τρέμει μήπως το όνομά της βγει στην δημοσιότητα.
Η ίδια πίστεψε ότι είχε τελειώσει αυτή η ιστορία όταν τον Οκτώβριο είχε πληρώσει την χρηματική εγγύηση που ζητήθηκε για να την αφήσουν ελεύθερη οι Βουλγαρικές αρχές.
Πως βρέθηκε στο Μπάνσκο

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα ροζ κύκλωμα που ήθελε την πανελίστρια να φεύγει από την Ελλάδα αεροπορικώς με προορισμό την Σόφια τα απογεύματα της Παρασκευής. Εκεί κατέβαινε και την παραλάμβαναν δυο Βούλγαροι. Ένας 38χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου και ένας 29χρονος υπαξιωματικός. Οι τρεις τους πήγαιναν οδικώς στο Μπάνσκο και έμεναν σε πολυτελέστατη σουίτα συγκεκριμένου ξενοδοχείου, η οποία λειτουργούσε και ως ο χώρος που έκλεινε τα ραντεβού της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι περισσότεροι πελάτες της ήταν Έλληνες. Κυρίως επιχειρηματίες από την Βόρεια Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει, κατά πολλούς, ότι εκεί βρίσκεται και το κλειδί της διαρροής.
Κάθε Κυριακή απόγευμα, όταν η πανελίστρια ολοκλήρωνε το «φορτωμένο» της πρόγραμμα, έμπαινε στο αεροπλάνο της επιστροφής ώστε να είναι στο πλατό της εκπομπής στην οποία συμμετέχει την Δευτέρα.
 (protothema)


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .