>

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Σχεδιασμένη ενέργεια από την ηγεσία της αστυνομίας

Σκηνικό ντροπής κατά της Χρυσής Αυγής στην Πάρο - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

-Επίθεση αριστεριστών χθες το βράδυ στην οργανωτική συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Πάρου
Ομάδες αναρχοαριστεριστών με αστυνομική κάλυψη επιχείρησαν πριν από λίγο να επιτεθούν στην οργανωτική συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής Πάρου. Η αστυνομία ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους έφερε συνοδεία μέχρι την αίθουσα της εκδήλωσης κι έτσι οι γνωστές... λιράτες κότες πήραν θάρρος. Η απόπειρά τους να διαλύσουν την συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής όμως απέτυχε παταγωδώς. Και μόνο στη θέα των Συναγωνιστών, οι παρακρατικοί διαλύθηκαν "πετώντας" και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τρέχουν ακόμα με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Η συγκέντρωση συνεχίζεται κανονικά.

-Μετά τα μεσάνυχτα "άγνωστοι" κατέστρεψαν το κατάστημα που μας φιλοξένησε
Χθες το βράδυ και ενώ είχαν σταλεί στην Πάρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα (3 διμοιρίες ΜΑΤ), όχι μόνο δεν ελέγχθηκε η παράνομη αντισυγκέντρωση οπλισμένων αριστεριστών. Η αστυνομία έφερε τη συμμορία αυτή των εγκληματιών στο σημείο που γινόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να τη διαλύσουν! Και αφού δεν τους βγήκε ο τσαμπουκάς, περίμεναν να φύγουν οι Χρυσαυγίτες και αργά το βράδυ έσπασαν το κατάστημα που μας φιλοξένησε! Για τις πράξεις αυτές δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή, παρ' όλο που οι δράστες είναι πασίγνωστοι στο νησί. Αντ' αυτού έγιναν παράνομες απόπειρες προσαγωγής μελών μας που δεν είχαν διαπράξει κανένα αδίκημα, ακόμη και βουλευτών!  Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ήδη εξετάζει τα γεγονότα και θα κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

-Απόπειρα παράνομων προσαγωγών (ακόμη και βουλευτών!) σήμερα το πρωί στο λιμάνι από διμοιρίες ΜΑΤ
 Η ξεφτιλισμένη συγκυβέρνηση του Σαμαρά, με μασώνους να διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που παίρνει γραμμή από την αριστερά του μνημονίου (ΔΗΜ.ΑΡ.) ξαναχτύπησε. Σήμερα το πρωί και ενώ η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής (δηλαδή οι βουλευτές Λαγός, Μίχος, Παναγιώταρος και η συνοδεία τους) αποχωρούσε από την Πάρο, συνέβησαν γεγονότα θλιβερά και 100% παράνομα. Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ εμφανίστηκαν στο λιμάνι και αποπειράθηκαν να κυκλώσουν την αντιπροσωπεία μας και να κάνουν προσαγωγές. Όταν παρενέβη ο συναγωνιστής Μίχος έφτασαν στο σημείο να κινηθούν εναντίον του, παρά τη βουλευτική του ιδιότητα. Απόλυτη ευθύνη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις φέρει ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης αξιωματικός των ΜΑΤ, καθώς και αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας που λάμβανε απευθείας εντολές από το αρχηγείο. Επρόκειτο για σχεδιασμένη ενέργεια από την ηγεσία της αστυνομίας, η οποία είναι απολύτως υπόλογη για τα γεγονότα αυτά.

-Ηττήθηκαν κράτος και παρακράτος: Τίποτα δε σταματά την Χρυσή Αυγή που αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα

 Ομιλία Ιωάννη Λαγού - ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία Νικόλαου Μίχου - ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=nSpOI5VbOOA
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .