>

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Έκτακτο! Όλα στραβά και ανάποδα: Παγώνει η εξαγορά των καταστημάτων Κύπρου και Λαϊκής στην Ελλάδα από την Πειραιώς

Με εντολή Αναστασιάδη «παγώνει» η εξαγορά των κυπριακών τραπεζών από την Πειραιώς! Αποφασισμένος για... καβγά στο Eurogroup ο Κύπριος πρόεδρος

Όλα δείχνουν ότι το όφελος που θα είχε η Κυβέρνηση της Κύπρου από την πώληση των υποκαταστημάτων των τραπεζών στην Ελλάδα οδηγείται σε ναυάγιο με δυο σχεδόν δις να χάνονται

Εμπλοκή φαίνεται να παρουσιάστηκε στην υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα στην Πειραιώς.

Η κυπριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» Κύπρου, μετά την άτεγκτη στάση της τρόικας στις διαπραγματεύσεις "παγώνει" την όλη διαδικασία.

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, η κίνηση της κυβέρνησης έχει προφανή σκοπό να πιέσει για συνολικό πακέτο διάσωσης της χώρας και να μην κόψει τη διασύνδεση του τραπεζικού της συστήματος με άλλη χώρα, ''δωρίζοντας'' στην τρόικα τον όποιο συστημικό χαρακτήρα έχει.

Την ίδια ώρα, έστω και τη υστάτη, τίθεται θέμα για τον ELA, που απορρόφησε η Μαρφίν- Εγνατία μέσω της Λαϊκής Τράπεζας, που υπολογίζεται στα 5 δισ. ευρώ και οι τροϊκάνοι ζητούν να "φορτωθεί" η Τράπεζα Κύπρου, κάτι το οποίο, αν συμβεί, σημαίνει και την αυτόματη κατάρρευσή της.

newsit.com.cy
logia-starata


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .