>

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Σοκάρει ντοκιμαντέρ του Channel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής.


 Σοκάρει ντοκιμαντέρ του Channel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμη και οι ίδιοι οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ που πέρασαν ένα μήνα σε οργάνωση της ΧΑ και κατέγραψαν τις απόψεις και τις δράσεις της, δηλώνουν σοκαρισμένοι.
Μεταξύ άλλων στο βίντεο εμφανίζεται και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Πλωμαρίτης ο οποίος προτείνει να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια και λαμπαντέρ. Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Κωνσταντίνος Γεωργούσης δήλωσε στο Channel4: «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες.» Δηλώσεις έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».
Εξορία στη Μακρόνησο
Εξορία στη Μακρόνησο και καθημερινά γυμνάσια προτείνει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο για τους «Ανθέλληνες Αριστερούς» όπως γράφει χαρακτηριστικά στο facebook.

Η ανάρτηση που προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, γράφει: «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα απο την σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ”προϊόντα” που δεν θα εκτελούν εντολές…θα εκτελούνται».
Δείτε το video


.paraskhnio.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .