>

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

GURU AROMAS: Aρωματισμος και εντομοαπώθηση επαγγελματικών χώρων..

Η εταιρεία GURU AROMAS ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2008 . Αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η εξειδίκευση στον τομέα του αρωματισμού και της εντομοαπώθησης επαγγελματικών χώρων, καθώς και την υγιεινή των χώρων WC. Η επί σειρά ετών ενασχόληση του προσωπικού μας με τον αρωματισμό επαγγελματικών χώρων και η σε βάθος γνώση του αντικειμένου μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε για εσάς και να παράγουμε μια πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων.

Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Για το λόγο αυτό δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε την ανταπόκριση των χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
Έχοντας ένα άρτια οργανωμένο επιτελείο τόσο συνεργατών όσο και αντιπροσώπων, συνειδητά επιλέγουμε να εξυπηρετούμε τις βασικές αρχές της σύγχρονης αγοράς. Πρωτοπορούμε στο χώρο δράσης μας και στοχεύουμε εφαρμόζοντας την τακτική Target Marketing.

Το άρωμα δεν είναι κάτι το στατικό. Είναι κάτι το αέρινο και μυστηριακό. Είναι εκείνο που κάνει τον καθένα μας μοναδικό. Είναι έμπνευση και τάση συγχρόνως.

Οι Guru του αρωματισμού είναι εδώ για να καλύψουν τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν για σας. Για εμάς δεν υπάρχουν όρια. Αφήστε μας να επεκτείνουμε τα δικά σας.thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .