>

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Ο Ριζάι μίλησε στο πόρταλ parapolitika.gr. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τι είπε.

Συνεχίζεται η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα από τον αλβανικής καταγωγής κρατούμενο Αλκέτ Ριζάι.
Ο Ριζάι κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, απαιτώντας να του δοθεί αυτοκίνητο για να διαφύγει από το χώρο των φυλακών. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτησή τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.
Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ριζάι κατάφερε, άγνωστο πώς, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με τη βοήθεια τουλάχιστον δύο συγκρατούμενών του, να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.
Η περιοχή αστυνομοκρατείται καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα.
Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.
Στο μεταξύ, ο κακοποιός κατά τη διάρκεια των δραματικών διαπραγματεύσεων μίλησε στο πόρταλ parapolitika.gr. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τι είπε.
 iefimerida.g
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .