>

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Μακελειό με 13 νεκρούς σε χωριό στη Σερβία


Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 13 ανθρώπους στο χωριό Βέλικα Ίβαντσα. Δίχρονο αγοράκι μεταξύ των νεκρών.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Σερβία από το φρικιαστικό έγκλημα, που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στο χωριό Βέλικα Ίβαντσα στο δήμο Μλαντένοβατς.

Στις πέντε το πρωί, ο εξηντάχρονος Λιούμπισα Μπράνκοβιτς σκότωσε με πιστόλι 13 άτομα - έξι άντρες, έξι γυναίκες και ένα αγοράκι δύο ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, ο δολοφόνος πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα το γιό του και μετά τη σύζυγο του, που τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στην εντατική. Στη συνέχεια, εισέβαλε σε πέντε γειτονικά σπίτια και σκότωσε όλους όσοι βρίσκονταν μέσα. Πρόκειται κυρίως για συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μίλοραντ Βέλιοβιτς δήλωσε ότι σχεδόν όλα τα θύματα δολοφονήθηκαν στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμόντουσαν. Μεταξύ αυτών ένα ζευγάρι νεαρών και το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο κ. Βελιοβιτς υπέθεσε ότι ο δράστης θα συνέχιζε τις δολοφονίες εάν δεν έφτανε η αστυνομία, με δεδομένο ότι μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Παρέμεινε, ωστόσο, ζωντανός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ανέφερε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αστυνομία ειδοποίησε η σύζυγος του δράστη.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, ο δράστης και ο γιος του, πριν από έναν χρόνο έμειναν χωρίς δουλειά. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, ο δράστης το 1991 - '92 συμμετείχε στον πόλεμο στην ανατολική Σλαβονία της Κροατίας.kathimerini.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .