>

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της κλοπής από κοσμηματοπωλείο στη Λαμία [βίντεο]


Δύο θήκες με χρυσές αλυσίδες κατάφεραν να κλέψουν με την μέθοδο της απασχόλησης δύο γυναίκες...
από την κ. Κατερίνα Βέλλιου, ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη γωνία των οδών Σατωβριάνδου και Πατρόκλου στο κέντρο της Λαμίας.
Μπήκαν στο κατάστημά της ως πελάτισσες στις 9:30 το πρωί περίπου και αφού η κοσμηματοπώλης τους έδειξε αρκετά κοσμήματα εκείνες ζήτησαν οδηγίες για το πώς θα πάνε στην τράπεζα
Όταν βγήκαν από το μαγαζί κατάλαβε πως τα πανιά με τον χρυσό έλειπαν. Μάλιστα την ώρα εκείνη μαζί της ήταν και ένας γείτονας, ο οποίος την βοηθούσε σε μια εργασία και επίσης δεν κατάλαβε για πότε άρπαξαν τα κοσμήματα.
Τις κινήσεις των δυο γυναικών έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι άνδρες της Ασφάλειας από το video έδωσαν αμέσως αναλυτική περιγραφή και αστυνομικοί χτένισαν όλο το κέντρο της Λαμίας για τον εντοπισμό τους. Όλα τα κοσμηματοπωλεία ενημερώθηκαν πως λίγη ώρα πριν μια ξανθιά γυναίκα με μπεζ καπέλο και μαύρο μπουφάν μαζί με μια μελαχρινή με καφέ δερμάτινο άρπαξαν κοσμήματα από κεντρικό κατάστημα.
Ύποπτες ερωτήσεις έκαναν δύο γυναίκες που πήγαν να ψωνίσουν και σε δεύτερο κοσμηματοπωλείο απέναντι από τα δικαστήρια. Η ιδιοκτήτρια ενστικτωδώς αρνήθηκε να τις εξυπηρετήσει ενώ σε αυτήν την περίπτωση συνοδευόντουσαν και από ένα άνδρα. Η ασφάλεια προσπάθησε να εξακριβώσει για το εάν πρόκειται για τους ίδιους δράστες.
Το κοσμηματοπωλείο της κ. Βέλλιου είναι η Τρίτη φορά που γίνεται στόχος. Στις 13 Ιανουαρίου η κόρη της είχε ζήσει τον εφιάλτη στα χέρια ενός Βούλγαρου ληστή τον οποίο κατάφερε να κλειδώσει μέσα στο κατάστημα πριν το σκάσει.
Ο 30χρονος τότε δράστης την απειλούσε με κατσαβίδι, την τραυμάτισε, την χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές αλλά παρόλα αυτά η κόρη της κ. Βέλλιου είχε αντισταθεί.
Η κοπέλα σήμερα συγκλονισμένη παρακολουθούσε το βίντεο με τις δύο δράστιδες που άρπαξαν μποστά στα μάτια της μητέρας της κοσμήματα σημαντικής αξίας.
directnews.thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .