>

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών - οπαδών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα


Πεδίο μάχης έγινε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας το κέντρο της Πάτρας, όταν ξεκίνησε δυνατός πετροπόλεμος ανάμεσα σε ομάδα αντιεξουσιαστών και οπαδών της Χρυσής Αυγής, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σισίνη.


Περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας περικύκλωσαν άμεσα την περιοχή,  έτσι ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη "έφοδο" των αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται στην οδό Γερμανού.

Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 15 προσαγωγές.Αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τα "σημάδια" από όσα εκτυλίχθησαν χθες βράδυ στην περιοχή είναι ορατά από νωρίς το πρωί. Πολλές πέτρες διάσπαρτες στο δρόμο, σπασμένα μπουκάλια και καμμένοι κάδοι... Η οδός Γούναρη έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Άγνωστος παραμένει ο λόγος που ξέσπασε ο «πόλεμος» στην καρδία της πόλης.Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου οι δύο ομάδες να απομακρυνθούν η μια από την άλλη ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν κάδοι απορριμμάτων.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε στην κατάληψη του Μαραγκοπούλειου και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του κόμματος στην οδό Γερμανού.

Διαβάστε περισσότερα στο thebest.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .