>

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΣΠΙΤΙ»ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ  ΤΟ «ΣΠΙΤΙ»ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ .
Ηδη αρχισαν οι κατασκυες των πριπτερων που θα στεγασουν τους Εκατόν εξήντα εκθέτες  από την Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Τουρκία, Αμερική, Πολωνία
, Ισπανία, Ρωσία και Καναδά κάλυψαν τους χώρους του Νέου Εκθετηρίου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά
 Ολς τις ημερες τα συνεργεια  θα  εργαζονται πυρετωδως  ωστε να  ειναι ετοιμα ολα τα περιπτερα για  τα επιβλητικα εγκαινια της  38ης Διεθνούς  Έκθεσης Γούνας  που θα πραγματοποιηθούν στις  9 Μαΐου  .
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς  κ. Ηρακλής  Καλλισθένης  επανελαβε την  βεβαιότητα του για την επιτυχία  της Έκθεσης, ενώ ανέφερε ότι  μόνο από την Ρωσία εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα επισκεφτούν την Έκθεση περισσότεροι από 550  εμπορικοί επισκέπτες. Οι  200 μάλιστα θα επισκεφτούν την Έκθεση με ειδικά ναυλωμένες πτήσεις από τον Οργανωτή Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.
Το νέο Εκθεσιακό Κέντρο που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες κόστισε 3,8 εκατομμύρια  ευρώ,  χρήματα που προήλθαν απο τον αναπτυξιακό  νόμο κατα 35% ενω το υπόλοιπο ποσό  πληρώνεται  από τον Σύνδεσμο.

Πρόγραμμα 38ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς 2013
ΠΕΜΠΤΗ - 9 ΜΑΪΟΥ 2013
Εγκαίνια: 10:30
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00 
Gala στο Ξενοδοχείο “ΔΕΔΗΣ» Ώρα προσέλευσης 20:00 – Ποτό καλωσορίσματος
Fashion Show : 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 10 ΜΑΪΟΥ 2013
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Συνέντευξη Τύπου του Γενικού Διευθυντή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Mark Oaten ώρα 15.30 με θέμα : « Η γούνα στην Ευρώπη και στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο».
ΣΑΒΒΑΤΟ - 11 ΜΑΪΟΥ 2013
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Oμιλία από τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Αποστολίδη ώρα 13.00 με θέμα : «Συνεταιριστικές Τράπεζες – Αποφασιστικός μηχανισμός στήριξης των ΜΜΕ της Περιφέρειας».
Ομιλία από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη ώρα 15:00 με θέμα : «Παρουσίαση Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας – Προώθηση λογοτύπου “Greek Fur”».
ΚΥΡΙΑΚΗ - 12 ΜΑΪΟΥ 2013
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 - 19:00
Ομιλία από τον Δ/νων Σύμβουλο της Εταιρίας Citrine Marketing Communication κ. Διαμαντή Κιτρίδη ώρα 15:30 με θέμα : «Web Marketing – Ένας ακόμα τρόπος προώθησης, ή ένα πανίσχυρο εργαλείο για πρόσβαση στις διεθνείς αγορές».
Σημείωση : Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Τύπου του νέου Εκθεσιακού Κέντρου 


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .