>

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Δώνης: «Θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης, κρινόμαστε όλοι…»


Απογοητευμένος και σε εμφανώς δύσκολη θέση εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους. Για την ομάδα πάνω απ’ όλα, είναι ένα δυνατό χτύπημα για εμάς, επίσης, απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία δεν ήμασταν αντάξιοι και με αυτό τον τρόπο χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο και ήμασταν καλύτεροι αμυντικά παρά με τη μπάλα στα πόδια. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε σπασμωδική αντίδραση, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να απειλήσουμε. Είναι μία ήττα που πονάει πολύ. Όλοι έχουμε ευθύνη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Σίγουρα ήμασταν κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Δεν μπορούμε πάντα να τα εξηγήσουμε όλα στο ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν υπήρξε αντίδραση και η συμπεριφορά μας με τη μπάλα στα πόδια ήμασταν κακοί....»
Ενώ για τη μη προώθηση του Κατσουράνη, απάντησε: «Δεν ήθελα να σπαταλήσω μία αλλαγή και το κάναμε λίγο αργότερα, αλλά γενικώς η εικόνα μας με την μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Στο τεχνικό κομμάτι μπορείτε να κάνετε ανάλυση και να ρίξετε την ευθύνη σε εμένα».
Όσο για το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό, σχολίασε: «Είμαστε στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι. Περνάμε μια δύσκολη στιγμή που δημιουργεί προβληματισμό. Δεν είναι ώρα για συμπεράσματα. Στο τέλος της χρονιάς ο ιδιοκτήτης θα αποφασίσει... Όλοι κρινόμαστε»,.
Τέλος, για την επόμενη μέρα υπογράμμισε: «Θα παρθούν κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ με την ιδιοκτησία που έχει να βάλει μεγαλύτερους στόχους και να πάρει περισσότερους τίτλους. Αυτό είπα και στους παίκτες, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όταν στους κρίσιμους αγώνες δεν κάνεις αυτό που μπορείς, χάνεις έναν στόχο και αυτό είναι μία αποτυχία…»

onsports.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .