>

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Διαψεύδουν τη σύλληψη υπόπτου για τις επιθέσεις στη Βοστώνη


Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βοστώνης διέψευσε την πληροφορία που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN σχετικά με τη σύλληψη ενός υπόπτου για την διπλή βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο. Αξιωματούχοι των αμερικανικών αρχών μίλησαν πάντως για πρόοδο στις έρευνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλησιάζουν στην ταυτοποίηση του υπόπτου.


Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία της πόλης αυτής, διαψεύδοντας την πληροφορία που μεταδόθηκε νωρίτερα από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι κρατείται ένας ύποπτος.
"Παρά τις πληροφορίες που λένε το αντίθετο, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο πλαίσιο (της έρευνας για) την επίθεση στον Μαραθώνιο", επισήμανε η αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, λίγο μετά την μετάδοση από το CNN της πληροφορίας ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.
Την ίδια ώρα και η εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Βοστόνης, Μπράντι Ντονίνι-Μελανσόν, δήλωσε ότι δεν έχει συλληφθεί κάποιος ύποπτος σε σχέση με την έρευνα που διεξάγεται για την επίθεση στην Βοστόνη.
Σημειώνεται ότι το CNN είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι ο ύποπτος συνελήφθη μετά την ανάλυση των εικόνων που κατέγραψε οι κάμερες σε κατάστημα πολύ κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης, αλλά και ενός βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Βοστώνης.
Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να τοποθετεί μια τσάντα στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις πριν από αυτές, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο πηγές των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας της Βοστόνης, τις οποίες δεν κατονόμασε.
Εκκενώθηκε το δικαστήριο της Βοστώνης
Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθεί ο χώρος των ομοσπονδιακών δικαστηρίων της Βοστώνης από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, τους δικαστικούς και τους δικηγόρους, σύμφωνα με δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters, ο οποίος βρίσκεται εκεί. Πλήθη ανθρώπων εγκατέλειψαν το κτίριο.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην λήψη του μέτρου αυτού.ethnos.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .