>

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Ρόδος: Νεκρός από τροχαίο ποδοσφαιριστής του Φοίβου


Σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία.
O ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του που πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο να πάνε να αγοράσει παπούτσια για να μπορέσει να αγωνισθεί στο ξερό γήπεδο της Ικαρίας.

Μαζί με τα δύο αδέλφια πήγε και ο Φίλιππος. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε μία κολώνα, όπου και διαλύθηκε. Από την σφοδρότατη αυτή σύγκρουση διεσώθηκε μόνο ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Ο αδελφός του και ο νεαρός Φίλιππος Δελαπόρτας βρήκαν οικτρό θάνατο. Η είδηση κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλο το νησί της Ρόδου και συγκλόνισε τους πάντες.

Τραγική η κατάσταση στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αθήνα η υπόλοιπη αποστολή έμεινε άναυδη. Κι ενώ η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό αποστολής να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου στην Ικαρία, οι παίκτες κλαίγοντας ζήτησαν να πάνε να αγωνισθούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες, την δε συμμετοχή τους θα την αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα φίλου τους.

Eπιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Πηγή: ifmedia


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .