>

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Η Λαίδη τους έστησε, το μαγαζί χρεώθηκε και κλείνει


Μάταια έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα, σε παραλιακό κατάστημα της Πάτρας, δεκάδες θαυμαστές της Αντζελας Δημητρίου. Τα μπουκάλια άνοιξαν, η ώρα περνούσε, αλλά η αοιδός δεν εμφανιζόταν.


Αγωγή σήμερα το πρωι απο τον ιδιοκτητη
Ο ιδιοκτήτης του κέντρου ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ έπαθε τεράστια ζημιά σύμφωνα και με τον ίδιο και αναγκάζεται να κλείσει το κατάστημα του. Εκτός αυτου η Άντζελα Δημητρίου φεύγοντας άρον άρον, πήρε μαζί της το κλειδι του δωματίου απο το ξενοδοχείο στο οποιο θα έμενε και χρεώνει με 300 ευρώ την ήμερα τον ιδιοκτήτη . Ανεπιθύμητη έλεγαν ολοι οι πελάτες που τους άφησε σύξυλους οι οποίοι έδειξαν μεγάλη κατανόηση απο τα όσα έγιναν στις 06/04

Διαβάστε επίσης:
Δεν πάτησε η Αντζελα Δημητρίου στο κέντρο. Ερχονται μηνύσεις
Η Αντζελα Δημητρίου κρέμασε ένα ολόκληρο μαγαζι

Τι συνέβη; Η τραγουδίστρια φέρεται ότι είχε πάει το απόγευμα του Σαββάτου στο κατάστημα προκειμένου να κάνει πρόβα. Στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό ξενοδοχείο της περιοχής για να ξεκουραστεί και να επιστρέψει την προγραμματισμένη ώρα για να εμφανιστεί στο κατάστημα, που είχε γεμίσει από νωρίς με θαυμαστές της, οι οποίοι μάλιστα είχαν φροντίσει να κλείσουν έγκαιρα τραπέζι.
Οπως αναφέρεται στο flashstar ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όταν διαπίστωσε ότι καθυστερούσε να εμφανιστεί επικοινώνησε μαζί της για να δει τι συμβαίνει. Η απάντηση που του δόθηκε ήταν ότι η κ. Δημητρίου αισθάνονταν αδιάθετη μετά από κάποια τροφή που κατανάλωσε. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να ανακοινώσει στους θαμώνες ότι τελικά δεν θα εμφανιστεί η κ. Δημητρίου με αποτέλεσμα να αδειάσει το κατάστημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν προέκυψε από ασυνέπεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος φέρεται να είχε έγκαιρα τακτοποιήσει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αλλά
από αναδίπλωση, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, της τραγουδίστριας.pelop.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .