>

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Σοκ από την έρευνα των ορκωτών στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ…

Σοκάρουν κυριολεκτικά όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το πόρισμα ορκωτών ελεγκτών που κλήθηκαν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διενεργήσουν ελέγχους για τη διαχείριση του κόμματος, καθώς ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος δεν επιθυμούσε να χρεωθεί ενδεχόμενη κακοδιαχείριση που θα μπορούσε να προέκυπτε… όπως κι έγινε.
Το έργο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκλήθησαν να αναλάβουν ειδικοί από πέντε εταιρίες και αφορούσε το διάστημα 2004-2010, δηλαδή την περίοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία. Εάν αληθεύουν όσα αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών», τότε μιλάμε για ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο που εμπλέκει γνωστά ονόματα της πολιτικής – πέραν του Γ. Παπανδρέου – και θα απασχολήσει σύντομα τη Δικαιοσύνη, εάν το ΠΑΣΟΚ κάνει αποδεκτή την έκθεση. Μακάρι να γινόταν το ίδιο σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα… Η «μαύρη τρύπα» φέρεται να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χαρακτηριστικό είναι, ότι μέσα σε ένα μόνο έτος φέρονται να έχουν κλειστεί και πληρωθεί 45.000 εισιτήρια σε προορισμούς στο εξωτερικό! Το σύνολο 53,3 εκατ. ευρώ φέρονται να αφορούν γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο, το οποίο είχε αναλάβει τη μετακίνηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Και να σκεφτεί κανείς ότι το κόμμα συνέχιζε να δανείζεται από τις τράπεζες για να καλύπτει τα έξοδά του…
Τα 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ φέρεται να εμφανίζονται στο όνομα τουΝίκου Αθανασάκη, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου. Συνυπέγραφε οΡοβέρτος Σπυρόπουλος. Σκανδαλώδες και εξ ορισμού ύποπτο είναι και το ότι τα ποσά και οι υπογραφές δεν υπάρχουν σε επίσημα – νόμιμα παραστατικά, αλλά σε ανεπίσημα έγγραφα.
Το θέμα θα τεθεί στο επικείμενο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος…
{.defence-point}.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .