>

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Η φωτογραφία σοκ του Ντι Κάνιο σε κηδεία φασίστα


Σάλος έχει προκληθεί με φωτογραφία της Sun που απεικονίζεται ο Πάολο Ντι Κάνιο χαιρετώντας ναζιστικά στην κηδεία του Πάολο Σινιορέλι, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο 85 ανθρώπων!

Ο Σινιορέλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια πέρασε οχτώ χρόνια στη φυλακή ως κατηγορούμενος για επίθεση το 1980 όπου σκοτώθηκαν 85 άνθρωποι!

Επρόκειτο για ηγετικό στέλεχος της (MSI) Ιταλικό Σοσιαλιστικό Κίνημα το οποίο προήλθε από τις στάχτες του φασιστικού κόμματος του Μπενίτο Μουσολίνι.

Ο Σινιορέλι είχε παράλληλα δεσμούς με την ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση NAR που ήταν πίσω από την πολύνεκρη επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια το 1980.

Εκατοντάδες ήταν οι τραυματίες, ενώ 85 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Μάλιστα δολοφονήθηκαν και οι δύο δικαστές που είχαν αναλάβει την υπόθεση.

Ο Σινιορέλι καταδικάστηκε σε φυλάκιση οχτώ ετών με κατηγορίες για εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση, όμως αποφυλακίστηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο Ντι Κάνιο ήταν τακτικός επισκέπτης στην οικεία του Σινιορέλι κοντά στη Ρώμη, ενώ σε συνέντευξη του, το 2005 είχε δηλώσει πως είναι φασίστας.

 Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την Σάντερλαντ αρνήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε θέματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο.  sport24.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .