>

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Πρωταπριλιά: Μια συλλογή από τις «ανακοινώσεις» των εταιρειών

Τη σημερινή μέρα (πρωταπριλιά) συνηθίζεται να διαβάζουμε (περισσότερες) ειδήσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και συνήθως αφορούν ανακοινώσεις υπηρεσιών και προϊόντων
Στο παιχνίδι συμμετέχουν αρκετές εταιρείες και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε ενώ στα σχόλια μπορείτε να αναφέρετε άλλες φάρσες που σας έκαναν εντύπωση.
Google

Η Google μας έχει συνηθίσει σε αρκετές φάρσες κάθε 1η Απριλίου και φέτος μένει πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει. Αρχική η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο του YouTube το οποίο ολοκλήρωσε τον αρχικό του στόχο να συγκεντρώσει βίντεο από ολόκληρο τον κόσμο τα οποία θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμό για να ανακηρυχθεί το καλύτερο.Στη συνέχεια η εταιρεία μας ανακοίνωσε 2 νέες υπηρεσίες, το GMail Blue αλλά και το Google Nose. Το Gmail Blue είναι ένα νέο ενισχυμένο Gmail το οποίο στηρίζεται όπως μας ενημερώνει το βίντεο στο μπλε χρώμα το οποίο κυριαρχεί παντού στη γνωστή υπηρεσία. Το Google Nose προσθέτει πλέον μυρωδιές στη μηχανή αναζήτησης της Google τις οποίες μπορούμε πλέον να μυρίσουμε.Ακόμα η Google παρουσίασε το Google Maps Treasure Mode το οποίο προστίθεται στη δημοφιλή υπηρεσία Google Maps και έχει ως σκοπό την αποκωδικοποίηση ενός χάρτη ο οποίος οδηγεί σε ένα χαμένο θησαυρό.

Sony

Η Sony επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να παρουσιάσει την νέα σειρά gadgets με τίτλο Animalia η οποία λύνει το πρόβλημα που έχουν τα κατοικίδια μας τα οποία δε μπορούν να συμμετέχουν στη χαρά μας μετά την αγορά ενός νέου gadget.Twitter

Η γνωστή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε το Twttr όπου θα παρέχεται δωρεάν και μετατρέπει τα tweet σας (η μάλλον τα twt) σε λέξεις χωρίς σύμφωνα. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει σύμφωνα με το Twitter σε πιο ενδιαφέρων μηνύματα ενώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και φωνήεντα, θα υπάρχει χρέωση 5$ το μήνα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την αρκετά χρήσιμη υπηρεσία εδώ


Δημοσιευμένη Εικόνα

Microsoft

Αναζητώντας τη λέξη Google στη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, το Bing, οι χρήστες βλέπουν την παρακάτω εικόνα η οποία θυμίζει αρκετά τη μηχανή αναζήτησης της Google.


Δημοσιευμένη Εικόνα
Nokia

Επέκταση σε νέα κατηγορία ηλεκτρονικών ειδών για τη Nokia η οποία παρουσιάζει το Nokia 5AM-TH1N6 , έναν φούρνο μικροκυμάτων με οθόνη αφής με 5.00 watts για πιο άμεσα αποτελέσματα. Ακόμα σταματά αυτόματα το γύρισμα του φαγητού μόλις το κοιτάξετε ενώ ρυθμίζει αυτόματα την θερμοκρασία του ανάλογα με το πόσο πεινάτε.


Δημοσιευμένη Εικόνα

BMW

Και η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, επεκτείνει τις δραστηριότητες της, παρουσιάζοντας το BMW P.R.A.M. (Postnatal Royal Auto Mobile) ένα νέο παιδικό καροτσάκι το οποίο θα κυκλοφορήσει ακόμα και σε 4x4 αλλά και σε 2 χρώματα, ροζ και μπλε. Προορίζεται για τα γεννητούρια του καλοκαιριού στο Μπάκιγχαμ.Δημοσιευμένη Εικόνα

Toshiba

Εκτός του Playstation 4 και το νέο Xbox, φέτος (δεν) θα δούμε και το Shibasphere τη νέα βιντεοκονσόλα παιχνιδιών από τη Toshiba. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλα είναι πραγματικά απίστευτα.

12 core 3.5 Ghz Processors
8192 MB GDDR5 RAM Graphics Card
809.3b Infrared Motion Detection
1080p Full HD
7.1 Channel Surround Sound
5 Stereo Mini Jacks
8 HDMI Ports
AC Power
Runkeeper

Η γνωστή εφαρμογή runkeeper η οποία προορίζεται για όσους ασχολούνται με το τρέξιμο, κυκλοφορεί πλέον και για iPad, μία άκρως φιλική έκδοση για κάθε σας προπόνηση. Site: techcrunch.com


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .