>

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση παρακρατικής συμμορίας σε κατάστημα στελέχους της Χρυσής Αυγής


Πριν λίγη ώρα, οργανωμένη εγκληματική συμμορία αναρχικών εξήλθε από γνωστό παρακρατικό στέκι των Πατρών και επιτέθηκε σε κατάστημα στελέχους της Χρυσής Αυγής. Είναι η δεύτερη φορά που η εν λόγω επιχείρηση γίνεται στόχος αυτών των αλητών και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι την ώρα εκείνη οι περισσότεροι εκ των πελατών ήταν οικογενειάρχες με ανήλικα παιδιά.

Τα θρασύδειλα αποβράσματα με πέτρες και τσιμέντα διέλυσαν στην κυριολεξία το κατάστημα, καθώς και παρακείμενα αυτοκίνητα πολιτών και τράπηκαν σε φυγή. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται κλεισμένοι σε παράνομη κατάληψη, ενώ η αστυνομία αρνείται να προβεί σε συλλήψεις, παρ' όλο που έχουν τελεστεί δεκάδες αδικήματα. Αυτή είναι η ανοχή προς τις εγκληματικές οργανώσεις της άκρας αριστεράς και φυσικά υπόλογοι δεν είναι μόνο οι εγκληματίες, αλλά και οι επικεφαλής των αστυνομικών αρχών που παραβαίνουν το καθήκον τους, αρνούμενοι να συλλάβουν δράστες αυτόφωρων κακουργημάτων.

Διάφορα ξεφτιλισμένα παπαγαλάκια που παίρνουν γραμμή κατευθείαν από την ασφάλεια, διαδίδουν ψευδώς ότι σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών. Αυτό γίνεται με προφανή σκοπό να καλλιεργηθεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός. Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που σκοπεύουν να προβάλουν αυτό το θλιβερό γεγονός να πουν επιτέλους την αλήθεια και να πάψουν να διαδίδουν τα παραμύθια της κυβερνητικής προπαγάνδας. Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να υποθάλπουν το παρακράτος της άκρας αριστεράς.


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .