>

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Χιλιάδες κόσμου στη μαραθώνια συναυλία «Cyprus Aid»


Περισσότεροι από 8.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στην Τάφρο Κωστάντζα στη Λευκωσία, δίνοντας το παρών στη μεγάλη συναυλία «Cyprus Aid», για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορους Ελληνοκυπρίους.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προμήθειες που συγκεντρώθηκαν γέμισαν δύο ολόκληρες αποθήκες χωρητικότητας 900 τ.μ.

Η άνευ προηγουμένου εκδήλωση αλληλεγγύης, που ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, διοργανώθηκε από ομάδα εθελοντών. Στη συναυλία συμμετείχαν πενήντα και πλέον καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Χρήστος Θηβαίος.


«Αυτή δεν είναι συναυλία, είναι μία δήλωση ότι τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν μπορούμε να σταθούμε όλοι δίπλα ο ένας στον άλλο και να πάρουμε δύναμη μέσα απ’ αυτό για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Στις δύσκολες εποχές που θα έρθουν να μην μείνει κανένας μόνος του. Έτσι θα μπορέσουμε να περάσουμε στη νέα εποχή για να μπορέσουμε να ελέγχουμε την εξουσία», δήλωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Αυτή τη στάση επαίνεσαν σε δηλώσεις τους όλοι οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην Τάφρο Κωστάντζα, οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τον κυπριακό λαό, αλλά και όλους όσοι τον έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση.enet.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .