>

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ο νέος Internet Explorer 11 θα χρησιμοποιεί τεχνολογία της Google


H νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της Microsoft αναμένεται να χρησιμοποιεί τεχνολογία της Google για να μπορεί να φορτώνει τις ιστοσελίδες πιο γρήγορα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στον Internet Explorer 11 θα εμπεριέχονται πολλές νέες τεχνολογίες οι οποίες θα βοηθούν το πρόγραμμα στο να γίνει πιο σταθερό και πιο γρήγορο σε σχέση με τους προκατόχους του, αλλά σε αυτό το σημείο υπάρχει κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Όπως αποκάλυψε ο Rafael Rivera στο WithinWindows, ο IE11 θα υποστηρίζει SPDY, ένα πρωτόκολλο που έχει σχεδιαστεί από την Google για να φορτώνει ιστοσελίδες γρηγορότερα.

Ενώ η Microsoft δεν έχει αναφερθεί επίσημα σχετικά με τα Windows Blue ή τον Internet Explorer 11, η ενδεχόμενη ενσωμάτωση του πρωτόκολλου SPDY στην επόμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα βοηθήσει στη μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας και στη βελτίωση της ταχύτητα στην περιήγηση έως και 64%, όπως λέγεται.

Το SPDY δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στον Internet Explorer 11, έτσι όσοι έχουν την έκδοση των Windows Blue που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούν να δοκιμάσουν τη φημολογούμενη εισαγωγή του πρωτοκόλλου, όμως υπάρχουν αρκετές αναφορές επάνω σε αυτό που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό στην επομένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης να υπάρχει η ενσωμάτωση του.newsit.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .