>

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Ο Κ. Μητσοτάκη με νέους μπλόγκερς (video)

 Δυναμική αποδεικνύεται τελικά η είσοδος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον χώρο της διαδικτυακής επικοινωνίας… Ο πρώην πρωθυπουργός συμμετείχε χθες σε εκδήλωση με τον (επιτυχημένο) τίτλο «Digibate: Μitsotakis vs Bloggers. Catch him if you can!» (σ.σ.: «Πιάσ’ τον αν μπορείς»)!
Κάθισε αρκετές ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή και απάντησε σε ερωτήσεις πολλών μπλόγκερ, χωρίς να μασήσει τα λόγια του…
Μοίρασε… ευθύνες
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο Κ. Μητσοτάκης επέρριψε τις ευθύνες κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγόρησε ότι συνειδητά εισήγαγε την πολιτική των ελλειμμάτων και των δανεικών, αλλά έβαλε στο κάδρο των ευθυνών και τη ΝΔ.
Για την περίοδο ’90-’93 είπε ότι η ΝΔ ήταν ένα αληθινά δημοκρατικό κόμμα, στο οποίο χωρούσαν οι πάντες, και γι’ αυτό δεν υπήρχε άκρα Δεξιά, ενώ πρόσθεσε πως είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει σήμερα με τις διαγραφές εκείνων που έχουν αντίθετη άποψη.
Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη θα ξεπεράσουν την κρίση και συμπλήρωσε πως η ανάταξη της χώρας πρέπει να ξεκινήσει από την παιδεία…
ethnos

 Όπως εξήγησε, δε, «κανείς πολιτικός δεν είναι μαζοχιστής και όλοι θέλουν να κάνουν παροχές, εύκολα παρασύρεσαι».

Την ίδια ώρα, όμως, επέστησε την προσοχή στους νεαρούς συνομιλητές του για το τι λένε για τη Βουλή τονίζοντας ότι «ο πολιτικός καθορίζει τη μοίρα των λαών, η πολιτική είναι η αρχή όλων, γι' αυτό να προσέχετε τι λέτε για τη Βουλή, αυτήν την βγάζετε εσείς, ο λαός».
 Ευδιάθετος και εύστοχος, ο Κων. Μητσοτάκης είπε για τα όρια ηλικίας: «Το πρόβλημα σε όλον τον κόσμο είναι η τρίτη ηλικία. Δεν πεθαίνουμε» είπε γελώντας. Και προσέθεσε: «Γιατί να μην μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει να δουλεύει στα 60 του;». 
δείτε το βίντεο 
Video streaming by Ustream
thrakisnews@gmail.com

1 σχόλιο:

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .