>

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Aναστάτωσε με τις φλογερές φωτογραφήσεις της

 Μολονότι δεν ήταν το σημαντικότερο μέλος της ομάδας κατασκόπων που απελάθηκαν το 2010 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την κατηγορία ότι παρείχαν πληροφορίες στην ρωσική κυβέρνηση, ήταν το πρόσωπο που
απασχόλησε περισσότερο τον διεθνή Τύπο. Η Αννα Τσάπμαν, η κοκκινομάλλα femme fatale της κατασκοπείας, η οποία αναστάτωσε με τις μετέπειτα φλογέρες φωτογραφήσεις της, ισχυρίζεται ότι έχει αφήσει πίσω της μια για πάντα το παρελθόν και πλέον κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Για αυτό το λόγο, ίσως, να ήταν η επίτιμη καλεσμένη του τουρκικού Πανεπιστημίου Οσμανγκαζί στο Εσκισεχίρ, στο πλαίσιο διαγωνισμού για νέους επιστήμονες για το περιβάλλον.

«Είμαι εδώ σήμερα γιατί η επιστήμη με βοηθά να ζήσω περισσότερο», είπε δίνοντας έμφαση στην σημασία της τεχνολογίας στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Θα ήθελα να υπάρξουν ακόμα περισσότεροι ταλαντούχοι άνθρωποι, οι οποίοι υποστηρίζουν το περιβάλλον μέσα από την επιστήμη. Για αυτό συμμετέχω σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ», τόνισε η καυτή πρώην κατάσκοπος.

Μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan News Agency, επισήμανε την σημασία επένδυσης στην εκπαίδευση, τονίζοντας πως τα οφέλη στο μέλλον θα είναι τεράστια.

Ευχαρίστησε, μάλιστα, και τον Τούρκο υπουργό Παιδείας, Ναμπί Αβτζί, για την παρουσία του, αλλά και την θερμή υποστήριξη που δείχνει στους νέους, οι οποίοι προερχόμενοι από έντεκα διαφορετικές χώρες και με ηλικίες από τα 12 μέχρι τα 16 θα διαγωνιστούν στη Φυσική, τα Μαθηματικά, την Χημεία και τη Βιολογία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τσάπμαν επισκέπτεται την Τουρκία, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο περπάτησε στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας Dossi Dossi, στην Αττάλεια, μαζί με τον άγγελο της Victoria's Secret, Εριν Χέδερτον.

Πάντως, η παρουσία της και αυτή τη φορά δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς δεκάδες νέων αντρών κυρίως, έσπευσαν να τη θαυμάσουν από κοντά..protothema.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .