>

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Αποκάλεσε «ξεφτιλισμένους» και «γίδια» τους βουλευτές και αποβλήθηκε από την ολομέλεια {ΒΙΝΤΕΟ}


Π. Ηλιόπουλος : Είστε ξεφτιλισμένοι και αλήτες

Υβριστικές εκφράσεις του Π. Ηλιόπουλου για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου» και «ονειρεύεται να γίνει
πρωθυπουργός».
Στις προειδοποιήσεις του κ. Δραγασάκη για την αποβολή του, ο κ. Ηλιόπουλος επέμεινε χαρακτηρίζοντας «ξεφτιλισμένους» τους βουλευτές που διαμαρτύρονταν από τα έδρανα τους.
«Φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς» είπε ο κ. Δραγασάκης και όταν ο βουλευτής επέμεινε, του ανέγνωσε τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο.

Ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. 


 Την απόφαση του κ. Δραγασάκη χαιρέτισε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, ζητώντας να εφαρμόζεται η διάταξη περί αποβολής βουλευτών κάθε φορά που παραβιάζεται ο Κανονισμός της Βουλής.

 Είχε προηγηθεί η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατά την οποία και οι δύο επιτέθηκαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και βαριές εκφράσεις στην Χρυσή Αυγή. Μετά το τέλος της συγκεκριμένης ερώτησης, ήρθε η σειρά του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου να υποβάλει την δική του ερώτηση προς τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, αλλά ο Συναγωνιστής προτίμησε να απαντήσει τόσο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και στον υπουργό και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που απέδωσαν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Ειδικότερα, είπε «ότι παρακολουθούσαμε μια ερώτηση σούπα από τον Mr Alexis που ετοιμάζεται για πρωθυπουργός». Σε εκείνο το σημείο αμέσως θίχτηκε ο Συριζαίος Προεδρεύων ο κ. Γιάννης Δραγασάκης που προήδρευε στην Ολομέλεια και ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει αυτό που είπε για τον Mr Αlexis και να συνεχίσει με την ερώτησή του, κάτι που φυσικά δεν έκανε ο Συναγωνιστής με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:
- Ηλιόπουλος: Πείτε μου τι είναι προσβλητικό.
- Δραγασάκης: Σας παρακαλώ συνεχίστε με την ερώτησή σας αλλιώς θα εφαρμόσω τον Κανονισμό της Βουλής και θα σας στερήσω τον λόγο και θα σας αποβάλλω.
- Ηλιόπουλος: Το Mr. Alexis είναι προσβλητικό;
- Δραγασάκης: Παρακαλώ τον κ. φρούραχο να έρθει στην αίθουσα, ή θα αναπτύξει ο κ. Ηλιόπουλος την ερώτηση του ή θα του στερήσω τον λόγο.
- Ηλιόπουλος : Τι είναι αυτά που λέτε. Φέρτε τον φρούραχο και όποιον θέλετε.
- Δραγασάκης: Δεν θα συμπεριφέρεστε στην Βουλή σαν συμμορία!
- Ηλιόπουλος: Εσείς και το απόκομμά σας είναι συμμορία… Αντε βρε ξεφτιλισμένοι. Είστε ξεφτίλες. Αν θέλετε να παλέψετε για το Δημοκρατικό τόξο εμείς θα παλέψουμε για το Ελληνικό τόξο. Καθίστε κάτω κ. Πρόεδρε!
- Δραγασάκης: Σας αφαιρώ τον λόγο!
- Ηλιόπουλος: Αφαιρέστε ότι θέλετε. Αφαιρέστε τον εαυτό σας από την έδρα.
- Δραγασάκης: Να μην ακούγεται το μικρόφωνό του. Φύγετε για να μην σας διώξω με άλλο τρόπο αφού δεν σέβεστε τον Κανονισμό.
- Ηλιόπουλος: Θα αποδείξουμε πόσο ξεφτίλες είστε. Αλήτες!
- Δραγασάκης: Το προεδρείο επιβάλει την μομφή κατά του κ. Ηλιόπουλου και την αποβολή από την αίθουσα.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .