>

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

"Εδωσε συνέντευξη σε έντυπο που έχει καταγγείλει στη Βουλή για διαπλοκή"


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δίνει τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της οποία τον
ιδιοκτήτη είχε καταγγείλει στο παρελθόν.
  Γράφει στο twitter του ο κ. Κωνσταντινόπουλος «Ο κΤσίπρας έδωσε συνέντευξη στο Εθνος, δν το έχει ο "διαπλεκομενος μεγάλο εργολάβος" που είχε καταγγείλει ο ίδιος; Έχω χάσει κάτι;;;;;;» και συνεχίζει «Δίνει συνέντευξη,έχοντας καταγγείλει στη βουλη οτι ο ιδιοκτήτης του Εθνους, mega ηταν ενα απο τα πρόσωπα της λίστας λαγκαρντ κ έγινε συγκάλυψη».
  Ανάρτησε μάλιστα με διάθεση καθαρά ειρωνική και μια εκδήλωσε που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα με θέμα την παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος για την καταπολέμηση της διαπλοκής στα ΜΜΕ.
  Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» έκανε λόγο για ένα νέο πιο ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ και περιέγραψε τη μετεξέλιξή του σε ενιαίο δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.grthrakisnews@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .