>

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Άδειες υπαλλήλων χωρίς υπογραφή στο υπουργείο Τουρισμού...


Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε στο υπουργείο Τουρισμού την Τρίτη του Πάσχα οδήγησε σε συμπεράσματα που «καίνε». Από αυτόν προέκυψε πως το ποσοστό απουσίας έφτασε ακόμη και το 63%, ενώ προέκυψε
πως υπήρχαν αιτήσεις άδειας που συμπληρώθηκαν έπειτα από τον έλεγχο. Επιπλέον, κάποιες από αυτές δεν έφεραν υπογραφή προϊσταμένων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ο έλεγχος αποκάλυψε ότι κάποιοι υπάλληλοι έχρισαν εαυτούς προϊσταμένους και υπέγραφαν άδειες συναδέλφων τους. Συγκεκριμένα, προέκυψε πως την Τρίτη του Πάσχα εργάστηκαν 99 άτομα στο υπουργείο Τουρισμού και απουσίασαν - δικαιολογημένα ή όχι - 115 εργαζόμενοι. Μάλιστα, σε μία διεύθυνση το ποσοστό απουσίας έφτασε το 63%.
Ακόμη, άδειες απουσίας συμπληρώθηκαν και υποβλήθηκαν κατόπιν εορτής, έπειτα από τον έλεγχο, ενώ διαπιστώθηκε ακόμη ότι υπήρξαν περιπτώσεις που υπάλληλοι «χτύπησαν» την κάρτα συναδέλφων τους οι οποίοι δεν βρέθηκαν στο γραφείο τους. Μάλιστα καταγράφηκε και περίπτωση στην οποία κάποιος προσήλθε στην υπηρεσία του στις 07.19 και αποχώρησε στις 09.12. Στο έντυπο άδειας του συγκεκριμένου δεν υπάρχει υπογραφή του άμεσου προϊσταμένου του, ενώ δεν αναφέρεται και ο λόγος της απουσίας του.


iefimerida
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .