>

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Αυτογκόλ Ρεπούση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


Ένα έγγραφο που διέρρευσε στον Τύπο και φέρεται να συνέταξε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση, έρχεται να περιπλέξει το θρίλερ γύρω από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη των αρχηγών των κυβερνητικών
κομμάτων.Σύμφωνα με το έγγραφο, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο real.gr, η Μαρία Ρεπούση φέρεται να απευθύνεται στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητεί από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιδράσουν ώστε να απαλειφθεί από το νομοσχέδιο διάταξη που θα ποινικοποιεί τους αρνητές των γενοκτονιών των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού.
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αντέδρασε, γράφοντας στο Twitter: «Δεν έστειλα ποτέ καμία επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».
Αντίστοιχη ήταν και η διάψευση από την επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη«, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της. «Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, υπήρξε επικοινωνία της Μ. Ρεπούση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε προσωπικό επίπεδο και όχι εκπροσωπώντας το κόμμα της.
Η Μαρία Ρεπούση αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους εθνικιστικούς κύκλους, εξαιτίας του βιβλίου ιστορίας της 6ης Δημοτικού, που είχε συγγράψει και αντιμετώπιζε κλινικά και αποστασιοποιημένα γεγονότα όπως την καταστροφή της Σμύρνης.
Αν όντως το κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν μέρος της προσωπικής αλληλογραφίας της κ. Ρεπούση, γεννάται το ερώτημα ποιος το έδωσε στον Τύπο, δεδομένου ότι το αρνείται τόσο η βουλευτής όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ -και μάλιστα τη συγκεκριμένη στιγμή, Ούτε δύο ώρες πριν τη σύσκεψη των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη.
.matrix24.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .