>

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΕΛπιστες ανατροπές.

"Τέρενς Κουίκ Κάποιοι κάνουν λόγο για επικείμενη σοβαρή ρήξη που θα τον οδηγήσει στην εθελουσία ή όχι έξοδο!"

"...καθόλου απίθανο να είναι αρχή για το φαινόμενο "ντόμινο" αντιδράσεων, που μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να σηματοδοτήσουν, ακόμα και την σταδιακή
διάλυση των ΑΝΕΛ."

Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κουίκ, επιβεβαίωσε την είδηση για την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κινήματος.

Ο Τέρενς Κουίκ, υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου, αποφασισμένος να υποστηρίξει - σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή - τις ενστάσεις του, αλλά και να αντιδράσει ουσιαστικά... στην συμπεριφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Συμπεριφορά για την οποία από αρκετούς, εντός αλλά και εκτός κόμματος αρνητικά σχολιάζεται και που εξ αιτίας της... μάλλον έρχεται "τσουνάμι" με σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων...

Αν και ο Τέρενς Κουίκ αφήνει να φαίνεται έντονα, πως παραμένει προσηλωμένος στο κόμμα των ΑΝΕΛ και βάσει προγραμματισμού η νέα του περιοδεία ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη σε πόλεις της ευθύνης του... κάποιοι κάνουν λόγο για επικείμενη σοβαρή ρήξη που θα τον οδηγήσει στην εθελουσία ή όχι έξοδο!

Πάντως, από πληροφορίες της ίδιας πηγής αλλά και από συνομιλία μου με σοβαρό πολιτικό στέλεχος... προκύπτει πως αν αυτό συμβεί, θα αποδυναμώσει αισθητά την εικόνα του κινήματος και καθόλου απίθανο να είναι αρχή για το φαινόμενο "ντόμινο" αντιδράσεων, που μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να σηματοδοτήσουν, ακόμα και την σταδιακή διάλυση των ΑΝΕΛ.

Η προβλεπόμενη ωστόσο διαδικασία ως προς την παραίτηση του Τέρενς Κουίκ προϋποθέτει
επιστολή παραίτησης στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στον πρόεδρο του κόμματος
 Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Συντακτών Διαδικτύου.
thrakilifenews.blogspot.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .