>

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Star

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Star! Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε το «ναι» στην πρόταση των ιδιοκτητών του
Star, για να αναλάβει σε πρώτη φάση μια δημοσιογραφική εκπομπή στο νέο πρόγραμμα -με πιθανή συμμετοχή αργότερα και στις ειδήσεις.

Η υλοποίηση του σχεδίου έλευσης Χατζηνικολάου στο Star είχε ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Το σχέδιο δεν βρήκε τότε τον δημοσιογράφο αρνητικό, όμως οι συνθήκες εκείνη την περίοδο δεν κρίθηκαν οι κατάλληλες για να δώσει τη συγκατάθεσή του στην προοπτική επιστροφής στην τηλεόραση.

Η ιδέα, όμως, δεν εγκαταλείφθηκε, αντιθέτως παρέμεινε ενεργή, μαζί με την επιδίωξη της ιδιοκτησίας του Star για τη ριζική ανανέωση του σταθμού. Η συμφωνία με τον Ν. Χατζηνικολάου, καταδεικνύει ότι το Star θέλει να επενδύσει εκ νέου στον τομέα της ενημέρωσης, ενισχύοντας το δημοσιογραφικό προφίλ του και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, που δεν φαίνεται πια να ευνοεί το life style. Σ΄αυτο το πλαίσιο εντάσσεται και η απόφαση του σταθμού να αναθέσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην Μάρα Ζαχαρέα. Χατζηνικολαόυ και Ζαχαρέα αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα απο τον Σεπτέμβριο. Όλες οι αλλαγές θα υλοποιηθούν υπό την εποπτεία του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη.


.protothema.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .