>

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Οι Μεγάλοι ασθενείς του ευρώ...

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί εκτίμησε την Πέμπτη στη Ρώμη ότι η Γαλλία και η Ιταλία έχουν ένα «κοινό πρόταγμα», δηλαδή «να εξέλθουν από την κρίση» και «να αντιμετωπίσουν την ανεργία,
ιδίως των νέων», καθώς η ύφεση χτυπά ραγδαία τη δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη οικονοπμία στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα στην Ολλανδία χτυπούν καμπανάκια εκτροχιασμού
"Έχουμε τώρα μια κοινή επιτακτική ανάγκη και αυτή η κοινή επιτακτική ανάγκη είναι να βγούμε από την κρίση και να επιτύχουμε η ανάπτυξη. . . να τεθεί στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών πολιτικών και να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, ιδίως την ανεργία των νέων", δήλωσε ο Μοσκοβισί στον Τύπο, επαναλαμβάνοντας τρεις φορές τη λέξη "ανάπτυξη" για να τονίσει τη σημασία της.

"Είναι για εσάς προτεραιότητα, όπως είναι και για εμάς προτεραιότητα. Υπάρχει ανάμεσά μας μια μακρά παράδοση συνεργασίας που θα συνεχιστεί", είπε ο Γάλλος υπουργός μετά τη συνομιλία του με τον Ιταλό ομόλογό του Φαμπρίτσιο Σακομάνι.

"Έχουμε μια κοινή επιδίωξη, να βρούμε στην Ευρώπη τη σωστή ισορροπία μεταξύ της δημοσιονομικής προσαρμογής, που πραγματοποιείται σε καλό ρυθμό, της διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών. . . και της ανάπτυξης", συνέχισε ο Μοσκοβισί..

περισσότερα  εδώ thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .