>

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Η γυναίκα που μίλησε στον δολοφόνο του στρατιώτη

Συγκλονίζει το θάρρος και η δύναμη που επέδειξε μία μητέρα δύο παιδιών, η οποία αψήφησε τον κίνδυνο και δε δίστασε να συνομιλήσει με τους δύο δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλονίζει το
Λονδίνο.

Η Ινγκριντ Λογιάου-Κένετ κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συζητήσει με τους δύο άνδρες που κατέσφαξαν Βρετανό στρατιώτη και εγκατέλειψαν το άψυχο κορμί του στη μέση δρόμου στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, προκαλώντας τρόμο στους Βρετανούς.

Ενώ έγινε λόγος για τρομοκρατική επίθεση, η Λογιάου-Κένετ, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν αντίκρισε τον στρατιώτη αιμόφυρτο να βρίσκεται στο έδαφος.

Πετάχτηκε από το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε και έχοντας πάντα πρώτες βοήθειες μαζί της, ούσα η ίδια οδηγός στους προσκόπους, έσπευσε να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του άνδρα.

Τη στιγμή που διαπίστωσε πως ήταν νεκρός, άκουσε κάποιον να της λέει να απομακρυνθεί από το πτώμα.


Γυρνώντας είδε έναν άνδρα με τα χέρια βαμμένα στο αίμα, να κρατά δύο μαχαίρια, ένα όπλο και ένα μικρό πριόνι.

«Σκέφτηκα, εντάξει, δεν ξέρω τι τρέχει εδώ, καθώς ήταν καλυμμένος με αίμα. Σκέφτηκα ότι το καλύτερο θα είναι να του μιλήσω πριν αρχίσει να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα μήνυμα να στείλουν, επομένως τον ρώτησα τι θέλει», δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε η βρετανική Telegraph.

Η 48χρονη από την Κορνουάλη με μπόλικη δόση θάρρους, ρώτησε τον άνδρα αν ήταν εκείνος ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας και εκείνος απάντησε θετικά.

protothema.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .