>

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Χειροπέδες στους δύο γονείς-τέρατα


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη των δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.
Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών,
κρατούνται στην αστυνομία και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση.

Επίσης, η αστυνομία έχει ενημερώσει την εισαγγελία, ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή θα έχει βαρύνουσα σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης, που άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrastimes.gr, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό να κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει!

Πηγή: newsitthrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .