>

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Αντάρτης στη Συρία ξεριζώνει την καρδιά στρατιώτη και την τρώει!! {ΒΙΝΤΕΟ}

 Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ασύλληπτης βαρβαρότητας βίντεο που δείχνει έναν Σύρο αντάρτη να τεμαχίζει έναν καθεστωτικό, να του αφαιρεί την καρδιά και στη συνέχεια να απειλεί
ότι έτσι θα φάνε όλους τους στρατιώτες του Μπασάρ αλ Ασαντ.
Ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, σύμφωνα με τη Daily Mail, εικάζεται πως είναι ο Αμπού Σακάρ ιδρυτής της ταξιαρχίας Φαρούκ, αντάρτης από τη Χομς. Στο βίντεο φαίνεται να στέκεται πάνω από τη σορό ενός καθεστωτικού στρατιώτη και να εκτοξεύει βολές κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.
Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ανοίγει τη σορό και αφαιρεί δυο όργανα, την καρδιά και ένα ακόμη, τα οποία επιδεικνύει στην κάμερα λέγοντας: «Ορκίζομαι στο Θεό ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια των στρατιωτών του Ασαντ».
Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube από μια φιλοκυβερνητική ομάδα ως απόδειξη των εγκλημάτων που διαπράττει η αντίπαλη πλευρά και αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι του πολέμου της προπαγάνδας στον οποίο επιδίδονται τα αντίπαλα στρατόπεδα στην προσπάθειά τους να υπονομεύσουν το ένα το άλλο.
Αλλοτε ο πόλεμος περιοριζόταν στο πεδίο των μαχών, ωστόσο τώρα, παράλληλα, διεξάγεται,  και άλλος ένας στο Διαδίκτυο, στον οποίο επιδίδονται οι δυο πλευρές σε μια προσπάθεια να ελέγξουν τη δημόσια εικόνα τους και να δυσφημίσουν την αντίπαλη πλευρά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο μήνα είχαν αναρτηθεί σε ένα φιλοκυβερνητικό σάιτ του Λιβάνου φωτογραφίες που απεικόνιζαν έναν Σύρο αντάρτη να τοποθετεί σε μια ψησταριά το κεφάλι ενός νεκρού στρατιώτη του Ασαντ.
Προσοχή: Οι εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σκληρά.
iefimerida.


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .