>

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Μεγάλος αριθμός Βούλγαρων επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Ελλάδα

«Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα υπήρξε ο πρώτος και καλύτερος προορισμός για τους πολίτες που επιλέγουν ένα σύντομο διάλειμμα για να ‘γεμίσουν τις μπαταρίες’ τους», αναφέρει δημοσίευμα στον βουλγαρικό Τύπο.
Περισσότεροι από 120.000 Βούλγαροι επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, επισημαίνεται σε δημοσίευμα του ιδιωτικού πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας «Novinite». Σ’ αυτό προστίθεται ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, ιδίως στον σταθμό Κούλατα, αυξήθηκε αισθητά, ανακοίνωσε η συνοριακή αστυνομία της βαλκανικής αυτής χώρας.
Οι συνοριακοί σταθμοί λειτουργούν χωρίς διακοπή και καταφέρνουν να διαχειρίζονται τον μεγάλο αριθμό Βούλγαρων που αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Ελλάδα, προστίθεται σε ανακοίνωση της συνοριακής αστυνομίας που δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».
«Μεγάλος αριθμός πολιτών που κατοικούν στην βουλγαρική πρωτεύουσα, επιλέγουν τα τελευταία χρόνια προορισμούς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική για να περάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού, του Πάσχα και της Πρωτοχρονιάς» υπογραμμίζεται.
«Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα υπήρξε ο πρώτος και καλύτερος προορισμός για τους πολίτες που επιλέγουν ένα σύντομο ‘διάλειμμα’ μακριά από το σπίτι, για να γεμίσουν τις ‘μπαταρίες’ τους και να επιστρέψουν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.
Τουριστικοί παράγοντες εκτιμούν ότι, η βουλγαρική αγορά έδωσε ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά «σημάδια» για την προτίμησή της σε ελληνικούς προορισμούς, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕthrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .