>

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ο Νίκος Γκάλης αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο αυτί


Ο Νίκος Γκάλης αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο αυτί και μίλησε για την πρώτη φορά που δάκρυσε μέσα σε γήπεδο.
Ο Νίκος Γκάλης ανέφερε αρχικά στον
«ARENA 89,4» για τη μεγάλη βραδιά: «Καλύτερα αργά παρά ποτέ. Ήταν μια συγκινητική βραδιά, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλο τον κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που δάκρυσα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ διαφορετικό από όλο αυτό που έγινε με έναν αγώνα. Σε έναν αγώνα πρέπει να είσαι ρομπότ, αλλά στη καθημερινή ζωή είναι αλλιώς τα πράγματα».

Όσο για τη στιγμή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Έχουμε περάσει πολλά μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη όλα αυτά τα χρόνια, πολλές στιγμές αλλά νομίζω οι περισσότερες καλές κι όλο αυτό μας βγήκε χθες. Είναι αλήθεια ότι μετά το τέλος ο Παναγιώτης μου είπε ότι μου χρωστάει πολλά».

... για τον τρόπο με τον οποίο τιμήθηκε: «Όπως είπα και μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή για έναν αθλητή, από το να κρεμάσει η αγαπημένη ομάδα του ψηλά τη φανέλα του. Προσωπικά, δεν νομίζω να υπάρξει μεγαλύτερη στιγμή για μένα».

...για τη παρουσία όλων των ονομάτων του μπάσκετ αλλά και για τον κόσμο του Άρη: «Ήταν φοβερό το ότι βρίσκονταν όλοι εκεί. Είναι απίστευτο το ότι ο Όντι Νόρις έδωσε το όνομα Νίκος στον γιο του, δηλαδή ένας ξένος άνθρωπος να βαφτίσει το παιδί του Νίκο δεν έχει ξαναγίνει. Ευχαριστώ τον Άρη Θερμά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, κ. Λευτέρη Αρβανίτη.

Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου είχανε προτείνει κάποια πράγματα, συνεννοηθήκαμε και όλα πήγανε τέλεια. Ήταν μια μαγική βραδιά. Ο λαός του Άρη δεν σταματάει ποτέ. Είναι μεγάλη τιμή που δώσανε το όνομα μου. Αν και ακουγόταν δεν ήμουν σίγουρος και δεν είχα δει κάτι μέχρι τη στιγμή που το ανακοίνωσε ο κ.Ιωαννίδης. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κόσμος το χάρηκε».

Τέλος για τη στάση της ομοσπονδίας και για το αν θα παραμείνει κοντά στον Άρη ανέφερε: «Δεν θα σχολιάσω κάτι, κανονικά δεν έπρεπε να απέχουν όμως δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι μου. Για τον Άρη, πιστεύω από εδώ και πέρα θα γίνουν συζητήσεις και θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλους».

Πηγή: gazzetta.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .