>

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για τον Κώστα Τσάκωνα

 Καταιγισμό μηνυμάτων συμπαράστασης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκε ο Κώστας Τσάκωνας από δεκάδες χρήστες, μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Νews του Σαββατοκύριακου.
«Τα εγκεφαλικά με φυλάκισαν σπίτι μου», ήταν
ο τίτλος της συνέντευξης, και εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έγραψαν στο Facebook και στο Twitter για τον αγαπημένο ηθοποιό, μιας και οι δηλώσεις του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.
«Τσάκωνα, σε αγαπάμε», «Είσαι μεγάλος», «Μάστορα, κράτα γερά, είσαι δυνατός, κουράγιο», «Σε ευχαριστώ για το γέλιο και τις χαρούμενες στιγμές. Είμαστε μαζί σου» είναι μερικά από τα αναρτημένα σχόλια των χρηστών, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους στον σπουδαίο κωμικό και τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνει εδώ και δύο χρόνια.
«Πλέον μπορώ να σταθώ όρθιος μόνο 15 λεπτά τη μέρα λόγω του προβλήματος με τη μέση μου. Το ατύχημα με το δέντρο το 2004 μού δημιούργησε απώλεια μνήμης, έπαθα εγκεφαλικά και πολλά άλλα.
Έχω αρκετά προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποσυρθώ οριστικά από όλα. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ τα δύο άρρωστα αδέρφια μου, κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνει η Πολιτεία, που μας τα “παίρνει” κανονικά. Όσο είσαι στα πάνω σου και σε έχουν ανάγκη, σε παίρνουν τηλέφωνο οι συνάδελφοι. Πλέον όμως κανείς», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης από το δράμα το οποίο βιώνει καθηλωμένος στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.
Ο ηθοποιός, με πάσα ειλικρίνεια, αναφέρθηκε και στα οικονομικά του, λέγοντας πως κατόρθωσε να βγάλει χρήματα για να έχει καλά γεράματα, όμως πλέον φοβάται ότι όσα του έχουν απομείνει θα του τα πάρει η Εφορία. Στη συνέντευξη, που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ο Κώστας Τσάκωνας παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί πλέον να ξαναπαίξει στο θέατρο ή τον κινηματογράφο και αρκείται μόνο στο να λέει ανέκδοτα και να χαμογελάει, έχοντας δίπλα του πάντα την οικογένειά του, αλλά και τα δύο ανάπηρα αδέλφια του!

www.4news
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .