>

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Θα δουλεύεται για εμάς μέχρι να πεθάνετε..

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Αχελώος tv μίλησε για τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, ενώ ανέφερε ότι μέσα από το κλίμα οικονομικής εξαθλίωσης και κοινωνικής εξαχρείωσης που επικρατεί, αναπτύσσεται ακόμη εντονότερος εγωκεντρισμός.
 
«Όταν θα βλέπεις να γίνεται πλειοψηφικό φαινόμενο, κόσμο καλοντυμένο να τρώει μέσα από σκουπιδοντεκέδες και από τα πεταμένα στις λαϊκές, τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή, οι μη έχοντες θα βγουν με κονσερβοκούτια και θα κυνηγούν τους κατέχοντες. Δεν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογίες και κοινωνικές εξεγέρσεις αυτά έχουν αποτύχει, εδώ έχουν βγει με το έτσι θέλω και λένε ότι το 30% θα έχει τον πλούτο όλο και οι υπόλοιποι θα δουλεύουνε για εμάς. Χρεωμένοι με στεγαστικά και πιστωτικές θα δουλεύεται για εμάς μέχρι να πεθάνετε, όπως τα περίγραψε ο Όρσον Γουέλς», δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.
 
Ο Λαυρέντης, μάλιστα, υποστήριξε ότι η οικογένεια είναι το βασικό ανάχωμα κάθε Έλληνα: «Η οικογένεια είναι ένα ανάχωμα. Όταν βλέπω την κόρη μου με πιάνει μια ανασφάλεια, λες πρέπει να ζήσει το παιδί αυτό και είμαι υπεύθυνος εγώ. Οποίος και να είσαι ότι και να είσαι, το μεγαλύτερο ρεμάλι και από τα χαμοτυπία και από τα ποτάδικα κάθε βραδύ να βγαίνεις, στην θέα του παιδιού σου σταματάει το μυαλό σου». 

.protothema
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .