>

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για... προκριματικά Champions League ο Αστέρας Τρίπολης


Στα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League με το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να είναι έτοιμο για αυτά τα παιχνίδια.
Πέρυσι το γήπεδο των Αρκάδων πέρασε
σχεδόν με άριστα από τον έλεγχο της UEFA, γεγονός αναμενόμενο, μιας και φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια επίσημες αναμετρήσεις της Εθνικής Ελπίδων. Ηδη το ειδικό τμήμα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για το γήπεδο έχει σχεδιάσει να κάνει κάποιες βελτιώσεις στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Βάσει των κανονισμών, το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μπορεί να πάρει έγκριση ακόμη κι αν ο Αστέρας αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ αν στη συνέχεια περάσει στη φάση των ομίλων, τότε τα γηπεδικά κριτήρια γίνονται πολύ πιο αυστηρά και ελάχιστα γήπεδα στην Ελλάδα πληρούν τα κριτήρια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Τρίπολη το κλιμάκιο της UEFA για να επιθεωρήσει το γήπεδο και να κάνει τις όποιες παρατηρήσεις. Στον Αστέρα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι διατεθειμένοι να προβούν στις όποιες βελτιώσεις τους ζητηθούν, προκειμένου το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.onsports.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .