>

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Νέο ροζ βίντεο φωτιά! ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ!


Ήθελε να την εκδικηθεί και έβγαλε τα άπλυτά της στη φόρα. Πανέμορφο μοντέλο, από τα πιο αγαπημένα των Ελλήνων σχεδιαστών έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν ο πρώην της «ανέβασε»
στο Διαδίκτυο ένα βίντεο αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους με εκείνη πρωταγωνίστρια, να αναδεικνύει το ταλέντο της (εκτός από την πασαρέλα) και στο άγριο σεξ! ...

Όλα κυλούσαν ιδανικά στη ζωή του πανέμορφου μοντέλου. Είχε διακριθεί σε καλλιστεία, της είχε ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να κατακτήσει την πασαρέλα και είχε ήδη κλείσει συμφωνίες με σχεδιαστές του εξωτερικού. Επίσης ήταν η αγαπημένη των φωτογράφων, αφού οι τέλειες αναλογίες της προκαλούσαν πανικό, ενώ τα αντρικά περιοδικά έδιναν μάχη για ένα της «κλικ».
Το πανέμορφο μοντέλο κέρδισε άξια μια θέση στις επιλογές των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και αναδείχτηκε σε μούσα τους. Το φρέσκο της πρόσωπο, τα μακριά μαύρα μαλλιά της που της προσέδιδαν κάτι μοιραίο στην εμφάνισή της και φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της με τα ατελείωτα πόδια, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης κι εκείνη απολάμβανε το… νέκταρ της επιτυχίας. Ένα ακόμη ατού της ήταν και το προσιτό κασέ της, αφού έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και οι σχεδιαστές, με δεδομένη την οικονομική κρίση στη χώρα μας, προτιμούσαν τις συνεργασίες μαζί της.

περισσότερα εδώ
Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σεΔευτερόλεπτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .