>

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Τέλος οι λουφαδόροι στο στρατό


Κλείνουν τα παράθυρα μέσω των οποίων όσοι είχαν μέσον απέφευγαν την παραμεθόριο και έκαναν όλη τη θητεία τους στα σπίτια τους.
Η στρατιωτική ηγεσία εξέπεμψε
SOS, υπογραμμίζοντας στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, νέο υπουργό Άμυνας, ότι έχει παραγίνει το κακό με τους λουφαδόρους που βάζουν πολιτικό μέσο και διανύουν ολόκληρη τη θητεία τους στην Αθήνα.
Το Πεντάγωνο έχει φρακάρει από στρατιώτες, οι περισσότεροι δεν πάνε ούτε για μία μέρα στην παραμεθόριο. Από το Κέντρο Νεοσυλλέκτων κατευθείαν τοποθετούνται στο Γενικό Επιτελείο ή σε άλλες μονάδες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και τις ρουσφετοαποθήκες, που παραμένουν διάσπαρτες στην ενδοχώρα χωρίς να έχουν καμία επιχειρησιακή αξία, όπως γράφει ο Δήμος Βερύκιος στο Έθνος.
Ο νέος υπουργός Άμυνας διευκρίνισε στους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ότι οι κατ' εξαίρεση μεταθέσεις θα πρέπει να γίνονται με φειδώ και με άκρως αυστηρά κοινωνικά - οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια και πάντα με την προσκόμιση επίσημων εγγράφων από κρατικούς φορείς.
Επί της ουσίας ο κ. Αβραμόπουλος επανέρχεται στο δόγμα Αρσένη για υποχρεωτική θητεία στα σύνορα που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια.
Το μέτρο της υποχρεωτικής θητείας στα σύνορα τηρήθηκε ικανοποιητικά επί μία δεκαετία. Άρχισε να χαλαρώνει το 2004 από τη ΝΔ, με αποτέλεσμα εν έτει 2013 η κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου και χιλιάδες οι νέοι που υπηρετούν ολόκληρη τη θητεία τους στα αστικά κέντρα, κυρίως της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
.prismanews.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .